Alaçam'da Çanakkale Şehitleri Programı

Alaçam'da Çanakkale Şehitleri Programı

Alaçam'da Çanakkale Şehitleri Programı

A+A-

Alaçam da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı ilk tören İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Alaçam Belediye Bşk.V. Hasan ÇELİK, Cumhuriyet Başsavcısı Emre DOĞAN, Şehit yakınları, protokol üyeleri ve halkın katılımıyla İlçemiz Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

 

   18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı´Alaçam Anadolu İmam
Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanarak  Alaçam Halk Eğitimi merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda 18 Mart 2019 tarihinde 10:30-12:00 saatleri arasında sunuldu.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Program sunuculuğunu Edebiyat öğretmeni Muhammet ÇELİK yaptı. Kur´an-ı Kerimden Şehitlikle ilgili ayetler AİHL öğrencisi Samet BAŞ tarafından okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Tarih öğretmeni İsmail KURT tarafından yapıldı. ´Çanakkale Şehitlerine´isimli şiiri öğrenciler Hasan AYDOĞDU ve Şadi ÇELEBİ okudu. ´Son Mektup´adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oratoryo sunumu yapıldı. Okulun Felsefe öğretmeni Gökhan YALÇINTEPE´nin rehberliğinde hazırlanan okul korosu müzikal çalışmalarını sundu. Okul çapında  ´Çanakkale Şehitlerini Anma´ münasebetiyle yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar. Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN bey Günün anlam ve önemiyle ilgili duygularını ifade ettiler, programla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Program sonunda misafirlere üzüm hoşafı ve ekmek ikramı yapıldı. 
Alacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadıAlacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadıAlacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadıAlacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadıAlacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadıAlacam Haber- Çanakkale Şehitleri unutulmadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.