Alaçam'da Asfalt Seferberliği

Alaçam'da Asfalt Seferberliği

Alaçam Belediyesi’nin ilçe merkezi ve köyden mahalleye dönen kırsal yerleşimlerimizde asfalt yol yapım çalışlarına başladı .

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve Belediye Meclis üyesi  Çetin Akça Yenicami Mahallesi  Yunus Emre Sokakta yapılan çalışmaları  yerinde inceledi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi  Uyar yapılan çalışmalar hakkında: “Alaçam genelinde  95000 m2 asfalt yol çalışmamız olacaktır. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme, tesviye stabilize malzeme ile zemin sağlamlaştırma çalışmalarının gerçekleştirilmesinin ardından asfalt yol yapım çalışmalarına başladık. Tam bir seferberlik halinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizde muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile istişareler yaptık. Görüşlerini de alarak çalışma yapılacak aciliyeti olan yerleri tespit ettik.

  Başkan Uyar ;İlk etapta hedeflerinin ilçe genelindeki belirlenen yollarda yapılacak asfalt  yol çalışmaları ile vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarılmasına yönelik olduğunu belirti.

Önümüzdeki süreç yol yapım faaliyetlerimiz açısından atılım dönemi olacak. Çalışmalarımızın başından sonuna kadar, bizlere gösterdikleri anlayış ve sağduyudan dolayı halkımıza teşekkür ederim.  İlçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

alacamda-asfalt-seferberligi.JPGalacamda-asfalt-seferberligi-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.