Alaçam'da 23 Nisan Coşkusu

Alaçam'da 23 Nisan Coşkusu

Alaçam Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik bir çok etkinlik düzenledi.

A+A-

 

Alaçam Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98’nci yıldönümü ile dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  24 nisan salı günü organize ettiği etkinlikler ile kutladı.

Kızlan İlk ve Ortaokulu , Şehit Muhammed Ali Aksu İlk ve Ortaokulunda, Yeşilçam'ın usta sanatçıları Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, İhsan Gedik ve Tiyatro Sanatçısı Fuat Dilek tarafından  ‘’Renkli Dünyalar’’ isimli sihirbazlık illüzyon ve tiyatro  gösterisi sahnelendi.

Saat 12:00 ‘de Alaçam Belediyesi Anneler Parkında düzenlenen etkinlikte ise palyaço, tahta bacak, ateş yiyen adam, ilizyon gösterileri , yüz boyama etkinlikleri ve  pamuk şeker ikramı yapılarak, çocukların,  gönüllerince eğlenmesi sağlandı. Eğlenceli gösterilerle keyifli bir gün yaşayan minikler Atatürk’ün armağan ettiği bayramı coşku içinde kutladı. Bir çok etkinliği  çocuklar ile buluşturan ve onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan  Belediye Başkanımız Hadi Uyar’a teşekkür ettiler.

Başkan Uyar yapmış olduğu konuşmada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklara armağan edilmiş en güzel bayramdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı her yıl aynı coşku ve heyecanla kutluyoruz. Bu sene de çocuklarımızı birbirinden güzel etkinliklerde buluşturarak bayram sevinçlerine ortak olduk” dedi.

alacamda-23-nisan-coskusub.jpgalacamda-23-nisan-coskusuff.jpgalacamda-23-nisan-coskusugg.jpgalacamda-23-nisan-coskusugg.jpgalacamda-23-nisan-coskusuh.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.