Alaçam'da 1 Mayıs işçi Bayramını kutladılar

Alaçam'da 1 Mayıs işçi Bayramını kutladılar

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı Alaçam Belediyesi 200 çalışanlarıyla birlikte kutladı.

A+A-

Alaçam Belediye Başkan Hadi Uyar, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle belediyenin 200 çalışanı için yemek ve kutlama etkinliğinde Alaçam Öğretmenevinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, Zabıta Müdürü Mehmet Mandil, Fen İşleri Müdürü Fatih Bekar, Belediye meclis üyelerinin ve tüm personelin katılımı ile gerçekleşti. Yemek programında Belediye Başkan Hadi Uyar yemeğe katılan bütün personelin ellerini sıkarak hoş geldiniz dedi.

Alaçam Belediye Başkan Hadi Uyar "Üç yıllık süreçte hep birlikte çalışarak birlikteliğimiz her zaman takdir edilmiş ve çalışmalarımız hiçbir zaman boşa gitmemiştir. Bu enerjiyi ve birlikteliği oluşturan memurumdan işçi kardeşime, taşeron işçisine kadar herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bu sorumluluğu Alaçam halkına karşı taşıyoruz. Çünkü Alaçam halkı bize güveniyor. Alaçam halkı bizden çok şey bekliyor. Emeğe ve alın terine saygı içinde görevimizi yerine getiriyoruz. Belediyemizi ve alın terinizi lekelemeden, sizlerle birlikte yol yürüyeceğimize söz veriyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun" dedi.

Alaçam Belediyesinde 30 yıl görev yapan ve emekli olan Satılmış İnanır ve Adnan Karadağ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Plaket ve Hediyelerini Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’dan aldılar.  İnanır ve Karadağ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüzde bizleri unutmayarak bu hediyeleri ve plaketi taktim eden başkanımız Hadi Uyar’a teşekkür ederiz dediler.

alacamda-1-mayis-isci-bayrami-kutladilar.JPGalacamda-1-mayis-isci-bayrami-kutladilar-001.JPGalacamda-1-mayis-isci-bayrami-kutladilar-002.JPGalacamda-1-mayis-isci-bayrami-kutladilar-003.JPGalacamda-1-mayis-isci-bayrami-kutladilar-004.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.