ALAÇAM YOLUNDA FECİ KAZA

ALAÇAM YOLUNDA FECİ KAZA

Samsun’un Alaçam ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlanarak alev alması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kazada ölen sürücünün bankacı olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Bafra'dan Alaçamistikametine seyreden Abdullah Korkut'un (32) kullandığı otomobil,Yeniköy mevkisinde şarampole yuvarlanarak alev aldı. Yanan araçtan çıkamayan sürücü Abdullah Korkut ile Ayşe Bedir (47) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücünün eşi Buket Korkut (26) ve babası Rıza Korkut (49) ağır yaralandı. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Omü) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün Bafra'da özel bir bankada çalıştığı öğrenildi.

Kazaya tanık olan bir sürücü, "Hepsi canlıydı. On tane araba geçti, bir tanesi durmadı. Ben yoldan geçiyordum çalı yanıyor zannettim. Geri geldim baktım araba yanıyor. Yangın tüpünü sıktım, bitince sapağa kadar gidip yangın tüpü alıp geldim. O kadar bağırdım çağırdım ilk başta bir kişi gelseydi belki kurtarabilirdik. Ablanın, ağabeyin bacakları hep yandı. 'Yanıyorum' diye bağırdılar, araca giremedim. Emniyet kemerleri bağlıydı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.