Alaçam Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Alaçam Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekâtı`nın 102.inci yılı etkinlikleri kapsamında Alaçam'da yürüyüş düzenlendi.

A+A-

  Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekâtı`nın 102.inci yılı etkinlikleri kapsamında Alaçam'da yürüyüş düzenlendi. Alaçam Gençlik Merkezinden saat 09:30 da başlayan yürüyüşe Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, Belediye Başkanımız Hadi UYAR,Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali ŞENGÜL,CHP Alaçam İlçe başkanı Fuat CANBAZ, İlçe Emniyet Müdürü Kenan BIYIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner ŞAHİN, İlçe Sağlık Müdürü Ertan BAŞ, İlçe Müftü V. Murat ÖZTÜRK,Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih İLERİ, Alaçam Öğretmenevi ASO Müdürü Ahmet ÖZTÜRK,Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem ÇAVUŞ, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet ATASOY, Alaçam Doğa Sporları Gurubu Üyeleri, Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları, Okul Müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş Alaçam Gençlik Merkezinden başlayıp Sivri Tepe’de sona erdi. Burada saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Alaçam Posta olarak bu anlamlı etkinliğe katılarak yerel basın olarak biz de görevimizi yaptık.

alacamda-sarikamis-sehitleri-icin-yurudu2-3.jpgalacamda-sarikamis-sehitleri-icin-yurudu2.jpgalacamda-sarikamis-sehitleri-icin-yurudu3.jpgalacamda-sarikamis-sehitleri-icin-yurudu223.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.