Alaçam Modern Güreş Alanı Projesine Kavuşuyor

Alaçam Modern Güreş Alanı Projesine Kavuşuyor

Alaçam Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonun yanında bulunan 9.150 metrekarelik alanda yeni bir yatırıma daha imza atıyor.

A+A-

Fatih Mahallesi Geyikkoşan Bulvarı, üzerinde bulunan  Alaçam Belediyesine ait 101 ada/18 parsel üzerinde 6 Mayıs Hıdırellez Şenliklerinin ve  Güreş Festivalinin daha güzel ortamda yapılması amacıyla  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yeni güreş alanı proje çalışmaları başladı.

Projede,2100 m2 güreş meydanı , 3,000 kişilik kapalı tribünleri ve 150’li araçlık oto parkı  ile birlikte 9.150 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor.  

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Samsun Gençlik ve Spor Tesisler Şube  Müdürü Sema Yıldırım, Gençlik ve Spor Kontrol Mühendisi Çağla Pehlivan ve Yüklenici firma yetkilileri ile birlikte Projesinin  yapılacağı alanlarda, tespitlerde bulundular.

Başkan Uyar’’Alaçam’a yeni bir vizyon yükleyecek  olan Güreş Alanı Spor Kompleksi Projesi için yoğun bir çalışma yürüttük. Eski Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve  Milletvekillerimizin destekleriyle çok önemli mesafeler aldık.  Projeyi 2018 yılında yapılacak olan 6 Mayıs Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Güreş Organizasyonuna yetiştirmek için çalışmalar  son hızıyla devam ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’. Dedi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.