Alaçam İ.H.L.de Kutlu Doğum Etkinliği

Alaçam İ.H.L.de Kutlu Doğum Etkinliği

2017 Kutlu Doğum Programı Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 24 Nisan Pazartesi günü Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

A+A-


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Ahmet MahmutALPTEKİN isimli öğrencinin Kuran-ı Kerim Tilaveti ve diğer gösterilerle devam etti.
 

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih İLERİ, Şadiye- Muzaffer TURHAN Anadolu Lisesi Müdürü İsmail KARAÇEŞME, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 


 

Programda Peygamber Efendimiz (SAV)´in dönemini anlatan kısa tiyatro gösterisi programa katılanlara duygulu anlar yaşattı.
Program hatıra fotoğrafları ile son buldu.
Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idaresi yaptığı açıklamada; sunucularımız Satu DEMİR (Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt.) ve Adem AYDOĞDU (Meslek Dersi Öğrt.)´ya teşekkür ederiz. Programa emeği gecen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yasemin YURTTAŞ´a ve İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmeni Ayşegül İMAMOĞLU´a teşekkür eder, öğrencilerimizi gösterdikleri çaba ve performanslarından dolayı tebrik ederiz dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.