Alaçam dimdik ayakta

Alaçam dimdik ayakta

Alaçamda Demokrasi ve Milli İrade Korunması Adına Birlik Beraberlik Mesajları Verildi.

A+A-

Demokrasiye ve Milli İradenin korunması adına tüm Türkiye de olduğu gibi 15 Temmuz Cuma Gecesinden  itibaren Cumhuriyet meydanında halkımız nöbet tutmaya devam ediyor.

Başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM olmak üzere tüm siyasi partilerinin ortak kararı üzerine, 'Halkımızı meydanlara, havaalanlarına çağırıyoruz" çağrısının ardından vatandaşlarımız bir haftadır meydanları boş bırakmadılar.

İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Garnizon Komutanı J. Üsteğmen Murat ŞENYURT, Cumhuriyet Savcısı Eyüp KARA, Savcı Emre DOĞAN, Emniyet Müdürü Abdurrahman MANKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte; “Bu kalkışmaya girişenler en ağır şekilde hesabını verecek. Türkiye artık eski Türkiye değil, Sizler her gece burada toplanarak bir kez daha göstermiş oldunuz ki; Bizler Cumhurbaşkanımız ve  Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ’na sahip çıkacağız, bu vatana sahip çıkacağız. Millet olarak birlikte olduğumuz müddetçe hiçbir güç bizi yıldıramayacaktır” diye konuştular.

Başkan UYAR  ‘’15 temmuz gecesi devletimiz ve milletimiz iç ve dış hainler tarafından gerçekleştirdikleri ve Türk  demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek olan  her türlü ahlaksızca vicdansızca saldırılardan birisine  Türk Milleti olarak maruz  kalınmıştır.

Milli birlik ve bütünlüğümüzü ve iç barışımızı alçakça bir saldırı ile bozarak milletimize istedikleri zaman hizaya sokacaklarını zanneden bu vatan hainleri 15 Temmuz 2016 gecesi Türk tarihinde  bu güne kadar görülmemiş bir saldırı gerçekleştirdiler. Millet iradesini kanlı bir şekilde  bastırmak için halkın üzerine acımasızca ateş açılmış insanlar tanklar tarafından ezilmiş ülkemizin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, genel kurmay başkanlığı ve bir çok devlet kurumu acımasızca bombalanarak ülkenin kamu birliği bozulması hedeflenmiştir. Yapılan bu darbe girişime karşı Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ülkemizin milli birlik ve bütüne karşı düzenlen bu haince saldırıyı bertaraf etmek için yüce Türk Milletine meydanlara çağırarak demokrasimize devletimize bayrağımıza sahip çıkılmasını istemiştir. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın  bu talimatı sonucunda hainlere gereken ders Türk Milleti tarafından verilerek Türk tarihinde bağımsızlık konusunda kimseye boğun eğmeyeceğini bir kez daha ilan ederek ülkemiz üzerinde oynanan  oyunları büyük bir azim ve kararlılıkla yok edeceğini göstermiştir. Tarihimize kara bir leke olarak geçen bu menfur olay sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet diler, vatanı için yaralanan asker, polis ve tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.

Ayrıca Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hükümetimize, Siyasal partilerimize, tüm kamu kurum kuruluşlarımıza, demokrasi için meydanlarda olan tüm sivil toplum kuruluşlarına, kendi içindeki oynan bu kirli oyunu bozan askerlerimize ve güvenlik güçlerimize 15 temmuz 2016 Cuma gecesinden itibaren tüm gecelerini sokaklarda geçiren Aziz milletimize bu hain saldırıya karşı gösterdikleri canla başla mücadele için kendilerine teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Zaman birlik zamanı olup Türk milletinin darbecilere karşı çok büyük bir demokrasi dersi verdiğini ülkesine karşı yapılan demokratik olmayan girişimlere karşı TEK YÜREK TEK YUMRUK OLDUĞUNU  tüm dünyaya göstermiştir, dedi.

 

 

İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR yaptığı konuşmada; Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un  sanki bugünleri görerek yazdığı İSTİKLAL MARŞIMIZI 15 temmuz gecesi Yüce Türk Milletinin tanklara, mermilere kendilerini  vatanın, milletin ve cumhuriyetin bekasını korumak adına siper ettiğini ve gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden vatan ve millet sevdalılarını gördük, Allah Hepsinden razı olsun kaç gündür meydanlarda nöbet tutundan memleket ve vatandan sevdalılarından Allah Razı olsun. Alaçamda bu birlik ve beraberliği görmekten gurur duyuyorum hepinizden Allah Razı Olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve şehit ailelerine Allahtan sabır dillerim. Meydanlarda olan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.’’Türkiye Cumhuriyeti ve Yüce Türk Milleti İlelebet  Ayakta Kalacaktır’’.dedi.

alacam-dimdik-ayakta.jpgalacam-dimdik-ayakta-001.jpgalacam-dimdik-ayakta-002.jpgalacam-dimdik-ayakta-003.jpgalacam-dimdik-ayakta-004.jpgalacam-dimdik-ayakta-005.jpgalacam-dimdik-ayakta-006.jpgalacam-dimdik-ayakta-007.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.