Alaçam Belediyesine  Samsun Tanıtım Günlerinde  Büyük İlgi Gördü

Alaçam Belediyesine Samsun Tanıtım Günlerinde Büyük İlgi Gördü

(SAMKON)tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri’ne katılan Alaçam Belediyesi’nin açtığı standa ilgi çok yoğun oldu.

A+A-

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında düzenlenen tarihin en büyük Samsun buluşması, Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da Samsun rüzgârı estirdi. Samsunlu yerel sanatçıların ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı fuara Alaçam Belediyesi standı damga vurdu. Düzenlenen gecede Alaçam'a yaptığı  hizmetlerden  dolayı  Belediye Başkanı Hadi Uyar  adına Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Uz'a ödül verildi.

İstanbul Yenikapı Miting Alanında SAMKON tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri kapsamında Alaçam  Belediyesi hemşehrileriyle buluşmanın yanında ilçenin tarihi, turistlik ve doğal güzellikleri ile hizmetlerini ve projelerini tanıttı.

Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, 24 Eylül Pazar günü de ziyaretçilerini ağırlayarak son buldu.                       

Etkinliğe Alaçam Belediyesini temsilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz,Belediye Meclis Üyesi  Hasan Çelik ve Alaçam Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Söylemez katıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.