Alaçam Belediyesinden Yaz Temizliği

Alaçam Belediyesinden Yaz Temizliği

Belediyeden Yaz Temizliği Alaçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz temizliğine başladı.

A+A-

Alaçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz temizliğine başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklarda meydana gelen ve etrafta biriken çöpleri temizleyerek şehrin temiz olması için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri İtfaiye araçları ile Parkları tazyikli su ile yıkıyor.

Yaz temizliği ile ilgili bilgiler veren Alaçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü, şunları söyledi: "Yaz aylarına girişte senede bir defaya mahsus, geniş çaplı yol Park ve Oturma yerlerini yıkama çalışmalarını yapmaktayız. Bunun dışında yağmurlu zamanlarda yolların çamurunu temizlemek içinde aynı çalışmaları yapıyoruz.

Kış aylarından bu yana biriken atıkların temizlenmesi için çalışmalarımız sürmektedir. Mahalle mahalle bu çalışmaları sürdürmekteyiz. Sadece cadde ve sokakların yıkanması ile çalışmamızı sınırlandırmadık. Yaz aylarının derelerinde verdiği rahatsızlıklar nedeniyle buralarda da temizliğe başladık. Çok yönlü bir çalışmamız var. Ekiplerimizin bir kısmı dere ve kanallarda larvalara karşı ilaçlama yapmaktadır.

Yol yıkama ekibi de şehrimizin cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdürmektir." Yıkama çalışmalarının yaz sezonu sonuna kadar devam edeceğini kaydeden Belediye ekipleri, "Amacımız insanlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmemeleri için gayret göstermek. Ayrıca yıkama yapılan bölgelerde araç parkı yapan vatandaşlarımızın daha sağlıklı çalışma yapabilmemiz için yardımcı olmalarını rica ediyoruz." diye konuştu. Bunun dışında vatandaşlarımızdan çöp atma konusunda duyarlı davranmaya, çöplerini ÇÖP konteynırlarının içerisine atmalarını dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.