ALAÇAM BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

ALAÇAM BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Veteriner Hekimliği ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Alaçam’da hizmet veren fırınlarda denetim yaptı. Belediye ve müdürlük ekipleri sağlık standartlarına ve gramajlara dikkat etti.

A+A-

Ramazan ayının Alaçam’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi adına çeşitli çalışmaları hayata geçiren Alaçam Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü, ilçede ekmek ve pide imaleden fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Fırınların İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Yönetmeliğinde geçen kurallara, fiyat tarifelerine ve çıkarılan ürünlerin gramaj yönünden uygunluğuna dikkat eden ekipler, kurallara uyulması konusunda tebliğde bulundular.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , “Ramazan Ayı milletimiz için ayrı önem arz etmektedir. Bu ayda halkımız özellikle alışverişi yoğun yapmaktadırlar. Bizde sorumluluğumuzda olan işyerlerini denetleyerek vatandaşımızın sağlıklı ve hile olmayan ürünlerden almasını sağlamaya çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 7/24 saat görevinin başındadır. Hemşerilerimiz yaşadıkları sorunlar için 153 hattımızı her saat arayabilirler. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde alışverişlerini yapabilirler. Ekiplerimiz denetimlerine devam edecek. Bu vesile ile şimdiden tüm Alaçamlı hemşehrilerimin Ramazan ayını kutluyorum.” dedi.

demetim-2.jpgdemetim-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.