Alaçam belediyesi yol yapımı çalışmalarına devam ediyor

Alaçam belediyesi yol yapımı çalışmalarına devam ediyor

Alaçam Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

A+A-

İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ediyor. Belediye Başkanı Hadi Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Sağlık ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Karşıyaka Mahallesinde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Mahallemizin tamamında başlatılan içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları tamamladı. Tamamlanan çalışmaların ardından parke döşeme, yol, kaldırım düzenleme çalışmalarını hızlı bir şekilde yeniden başladık. Parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip Karşıyaka mahallesini yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşturacağız.

Birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda merkez ve mahallerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern ve daha istikrarlı bir Alaçam için” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.