ALAÇAM BELEDİYESİ YARALI SOKAK HAYVANLARINA YARDIMA KOŞTU

ALAÇAM BELEDİYESİ YARALI SOKAK HAYVANLARINA YARDIMA KOŞTU

Alaçam Belediyesi, yaralı ve zor durumdaki sokak hayvanlarına kesintisiz hizmet veriyor.

A+A-

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hekimliği, çeşitli kazar sebebiyle yaralanan ve bakıma ihtiyaç duyan sahipsiz sokak hayvanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner hekimden, oluşan ekip ile vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendiriliyor.
“Yaralı hayvanları yapılan ilk müdahalenin ardından daha kapsamlı bakım ve tedavi için Bafra’da bulunan hayvan banağına sevki sağlanıyor.
Başkan Uyar, “ Sokak Hayvanlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Sokak hayvanlarının bakımı sosyal bir sorumluluktur. Bu konu 7den 70’e herkesin görevidir. Alaçam Belediyesi olarak; sokak hayvanları için ilçemizin muhtelif yerlerine besleme ve su istasyon noktaları oluşturdukları belirterek, söz konusu noktalara belirli zamanlarda yemek ve su bıraktıklarını söyledi. 
Vatandaşlarımızdan gelen ihbarları değerlendiren ekiplerimiz bir çok kedi ve köpeği bulundukları yelerden alarak ilk tedavilerinin ardından, kapsamlı muayeneleri için hayvan barınağına sevki sağlıyoruz. Hayvanların yaralanması veya hastalanması durumunda vatandaşlardan “153” hattını arayarak yardım istemelerini istedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.