Alaçam Belediyesi Kar ile mücadele ediyor

Alaçam Belediyesi Kar ile mücadele ediyor

Alaçam ‘ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı , ilçeyi bembeyaz örtüye bürüyerek güzelliğiyle büyüledi.

A+A-
Alaçam ve çevresi kar beyazı görüntüsüyle kartpostalları aratmayacak bir görüntüye sahip olurken, Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalara aralık devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Alaçam Belediyesi tarafından oluşturulan 25 kişiden oluşan gece ve gündüz ekibi, 65 mahalleyi bölge bölge ayırarak meydana gelebilecek olumsuzluklar için müdahale ediyor.
Başkan UYAR : Önlemlerimizi aldık, titiz bir çalışma sürdürüyoruz
Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam- Yakakent Şube Müdürlüğü ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti: Başkan UYAR “ Soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerimizi aldık. Kar yağışının ardından kapanma olasılığı olan güzergâhlarımız için de önlemlerimizi aldık. Kar ve buzlanmaya karşı araçlarımız bakımdan geçti. 1 adet tuzlama kamyonu, , 2 greyder ve 4 adet kepçe ile karla mücadele için yeterli ekip ve tuz stoklarımız mevcut bulunmaktadır. İhtiyaç halinde ekiplerimizin sayısını artıracağız. 65 mahallemizi bölge bölge ayırdık ve her bölgeden sorumlu araç ve personelimiz olumsuzluklara karşı müdahale edecek. Ekiplerimiz kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 24 saat mesai yapıyor. Kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da buzlanmanın önlenmesi için tuz atma çalışmaları yapılıyor. Kar yağışının yolları kayganlaştırması ve buzlanmayı da beraberinde getirmesi neticesinde yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için Alaçam Belediyesi 1 adet tuzlama kamyonu ile müdahale ediyor’’,dedi.
alacam-belediyesi-kar-ile-mucadele-ediyor.jpgalacam-belediyesi-kar-ile-mucadele-ediyor-001.jpgalacam-belediyesi-kar-ile-mucadele-ediyor-002.jpgalacam-belediyesi-kar-ile-mucadele-ediyor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.