Alaçam Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi.

Alaçam Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi.

Alaçam Belediyesi ilçedeki çalışmalarını durmaksızın yoğun çalışma temposunda devam ettirirken bir yandan da araç filosunu yenileyerek yeni araçları Belediye hizmet filosuna kazandırıyor.

A+A-

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından (TBB) tarafından ilçemize sıfır kilometre ford marka damperli kamyon hibe edildi.

alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR; İlçemize kazandırdığımız bu kamyonun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Göreve geldiğimiz günden bugüne belediyemizin araç parkını yenilemeye çalışıyoruz. Bugünde araç parkımıza bir yenisini daha ekledik. Türkiye Belediyeler Birliğiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bir adet sıfır kilometre kamyonun ilçemize hibe edilmesini sağladık. Almış olduğumuz yeni araçlarla yeni işlere imza atıp ilçemize de bir çok hizmetler sunucağız dedi.

Bizlere bu aracın ulaştırılmasında,hibe edilmesinde emeği geçen başta Samsun Milletvekilimiz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız  Çiğdem KARAASLAN’a Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir TOPBAŞ’ a, ve emeği geçen tüm yetkililerimize İlçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.