Alaçam Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni

Alaçam Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni

Samsun un Alaçam ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi tertip edilen geleneksel sünnet şöleni toplam 40 çocuk sünnet oldu.

A+A-

Alaçam Geyikkoşan mesire alanında düzenlenen etkinlikte konuşan, Alaçam Belediye Başkan vekili Hasan Çelik yaptığı konuşmada, Erkekliğe adım atan 40 çocuğumuzu tebrik eder, geleceklerinin de güzel geçmesini dilerim” dedi.

Sünnet şöleninin geleneksel hale geldiğini de belirten Çelik, geleceğimizin teminatı siz çocuklar için ne yapsak azdır büyün umudumuz sizlerdedir” dedi.

Alaçam Sünnet şöleni, palyaço gösterileri, oyunlar, pamuk şekeri, dondurma ve popcorn ikramı ile devam son buldu.

Alaçam Belediyesi 11’inci sünnet şöleni akşam Uğur Işıklak konseri ile devam edecek.

Sünnet şölenine, Ak Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Alaçam Belediyesi Başkan Vekili Hasan Çelik, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, Alaçam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ve davetliler katıldı.

Alaçam Belediyesi tarafından geleneksel olarak bu yıl 11.cisi düzenlenen sünnet şöleninde sünnet olan 40  çocuk için eğlence programı düzenlendi.

Alaçam Belediyesi tarafından 11.cisi düzenlenen Sünnet Şöleni programında bu yıl 40 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olacak çocuklara Alaçam belediyesi tarafından üstü açık araç ile şehir turu yapılmasıyla başlayan program, Geyikkoşan mesire alanında tertip edilen programda animasyon sünnet olan çocuklar canlı müzik  gösterileri ile doyasıya eğlendiler.

 

Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar palyaço, dans ve canlı müzik  gösterileri ile gönüllerince eğlendiler.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Hasan Çelik, "Burada bu yıl düzenlediğimiz 11.ci Sünnet Şölenindeki amacımız çocuklarımızı birbirleri ile kaynaşmasını, cesaretlerini arttırmasını  ve doyasıya eğlenmelerini sağlamaktır. Çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Belediye meclis üyelerimiz, belediye daire müdürlerimiz, değerli muhtarlarımızın bilgilendirilmesi doğrultusunda aileler ve çocuklara sünnet  sonrası yapılacak olan etkinliğimize davet edilerek eğlenmeleri ve güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Ben hepsine etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Alaçam Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen yaz futbol okulu antrenör  ve öğrencilerinde etkinliğimize katılarak  sünnet olan çocuklarımıza verdikleri moral ve motivasyon desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun diyen Çelik, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Program sünnet olan çocuklara hediye dağıtımı, yarışmalar ve düzenlenen  yemek ikramlarının ardından son buldu.

alacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-soleni1.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-soleni2.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-solenib.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-solenic.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-solenif.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-solenig.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-solenil.jpgalacam-belediyesi-11-geleneksel-sunnet-soleniu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.