Alaçam Belediye Başkanı Uyar Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

Alaçam Belediye Başkanı Uyar Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

Alaçam Belediye Başkanı Uyar Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesileri Dursun  Uz ve Sebahattin Tural ile birlikte ilçe mezarlıklarda ve mahalle mezarlıklarında bulunan şehitlerimizin kabirleri ve ailelerine Ramazan Bayramı ziyaretinde bulundu.

Kabir ziyaretlerine Yenice Mahallesi  Kabristanlığından  başlayan  Alaçam Belediye Başkanı Başkan Hadi Uyar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz burada şehit  Şavaş Topal’ın kabri ziyaret edilerek, şehidimizin ruhuna Fatiha okudular.Şehit Savaş Topalın  Yenice Mahallesindeki ailesi ve yakınları ziyaret edilerek bayramlaşıldı.

Yeniköy Mahallesinde  ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Sevgi Yeşilyurt’un ailesi ziyaret edildi.

Yenice Mahallesi  Kabristanlığının  ardından Taşkelik Mahallesi Kabristanlığına  geçilerek Taşkelik mahalle Muhtarı Kurtça Bozkurt  ile birlikte Şehit Murat Yıldız’ın Kabri  ziyaret edilerek, kabri başında dualar edildi.

Yenice  ve Taşkelik Mahallesi Kabristanlığı’nın ardından, Pelitbükü Kabristanlığı’na  Şehit  Hasan Hüseyin Aydoğdu kabri başında Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Tural ve Askeri Erkan ile birlikte ziyaret edilerek dualar edildi.

Başkan Uyar Şehit  aileleri ile yakından ilgilenerek şehitlere Allah’tan rahmet dileyip şehitlerin emaneti yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri kendileri ile her zaman yakından ilgilenen Başkan Uyar’a teşekkür etti.

alacam-belediye-baskani-uyar-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti.jpegalacam-belediye-baskani-uyar-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti-001.jpegalacam-belediye-baskani-uyar-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.