Alaçam Belediye Başkanı Uyar Koltuğu Teslim Etti

Alaçam Belediye Başkanı Uyar Koltuğu Teslim Etti

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara bıraktı.

A+A-

Alaçam Atatürk Ortaokulu 5’ci sınıf öğrencilileri Erdem Hopaç , Beyza Güleç, Bekir Kodal ve Seda Düzen’e bıraktı.

Kendisini ziyaret eden çocuklarla sohbet edip, onların isteklerini dinleyen, sordukları soruları tek tek cevaplayan Başkan Uyar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara özel bayram hediye etmiş. Öncelikle bu güzel bayramınızı kutluyorum. Sizler çalışıp başarılı olursanız, ülkemiz emin ellerde olacaktır. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi için gerekli altyapıyı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz’’, dedi 

Öğrencilerden Erdem Hopaç, Başkan Uyar’in koltuğuna oturarak, okullarının bulunduğu alana çevre düzenleme, ilçe genelinde  oyun alanlarının artırılması ve engelliler için de oyun parklarının yapılmasını istediğini belirtti. Alaçam Belediyesi birim müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

23 Nisan Çocuk Bayramı haftası sebebiyle kendisini ziyaret eden Okul Müdürü Sakine Akbulut Ruşen, Türkçe Öğretmeni Fatma Öksüz ve  öğrencileri makamında ağırlayıp,  öğrencilere koltuğunu devreden Başkan Uyar, ziyaretlerin ardından öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

 Alaçam Belediyesi tarafından 24 Nisan 2018  Çarşamba günü saat 12:00 Anneler Parkında düzenlenecek  olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliklerine davet etti.

alacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-etti..jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-etti.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-etti3.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-etti5.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-ettib.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-ettic.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-ettif.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-ettik.jpgalacam-belediye-baskani-uyar-koltugu-teslim-ettil.jpg

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.