ALAÇAM BELEDİYE BAŞKANI HADİ UYAR ZİGOŞ OYNADI

ALAÇAM BELEDİYE BAŞKANI HADİ UYAR ZİGOŞ OYNADI

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Anneler Parkında Zigoş Oyunu oynadı.

A+A-

Alaçam Belediyesi tarafından hayata geçirilen 8 projenin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreninde Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar zigoş oynayıp halay çekti.

 

Açılışlarda konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar; “Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemize bir çok proje  kazandırdık ve kazandırılmasında öncülük ettik. Gökçeboğaz Köy Ürünleri Pazarı, 250 yataklı kız Öğrenci Yurdu, Geyikkoşan Sahil Yolu, Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonu, Geyikkoşan Yeni Güreş Alanı, Kadın Mesleki Eğitim Merkezi, uzun uğraşlar sonucu 2018 yılının Ekim ayında iznini alabildiğimiz ve Belediyemizin kendi imkanları, olanakları ve yetenekli personelleri ile yüksek meblağlara ulaşan ihale tutarlarına ihale etmeden, daha kısa zamanda ve daha ucuz maliyete yaptığımız Geyikkoşan Tuz İskelesi, Orda Bir Köy Var Yakında projesi, parklar, araç filomuzun güçlendirilmesi gibi birçok projeyi gerçekleştirdik. TOKİ, Uluçay Sedde ve Köprü Projeleri ve Doğalgaz projelerinde de gerek yüklenici firmalara karşı, gerekse de ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına karşı Belediyemize düşün görevleri harfiyyen yerine getirdik, düzenlenen protokollarla projelerin yapımı sırasında üzerimize düşecek işleri yapmayı taahhüt ettik ve bir an önce başlatılmasını, başlayanların da tamamlatılması için de sürekli takip ettik. Bu projelerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta tüm belediye çalışanlarımıza ve kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere herkese teşekkür eder, katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

Program sonunda Anneler Parkında, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar davul zurna eşlinde "Zigoş Oyunu" oynayarak, halaylar çekti.

alacam-belediye-baskani-hadi-uyar-zigos-oynadi-1.jpg alacam-belediye-baskani-hadi-uyar-zigos-oynadi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.