Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, görevinin sona ermesine az bir süre kalması nedeniyle Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarına veda yemeği düzenledi.

A+A-
Alaçam Geyikkoşan Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen veda yemeğine, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Belediye Birim Amirleri katıldı. 
Başkan Uyar; "5 yıl boyunca  ilçemizin 65 mahallesine elimizdeki araçlarımız ve  maddi imkanlarımız çerçevesinde  eşit miktarda ve ölçüde hizmet ettik. Bundan sonraki hayatımda yine kendi işim olan eczacılığı sürdüreceğim, bana düşen bir hizmet olursa buyurun gelin elimden geldiği kadar çözmeye devam edeceğim. Alaçam Belediye Başkanı olarak beş yıl, siz Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte çalıştık. Beş yıllık birlikteliğimizin sonuna geldik.  İlçemize 5 yılda bir çok hizmeti kazandırdık. Bunlar, Kadın Mesleki Eğitim Merkezi, Alaçam Çok Amaçlı Düğün Salonu, Yeni Otogar, Doğalgaz, Alaçam Belediyesi Sosyal Tesisleri, Orda Yakında Bir Köy Var Projesi, Uluçay Sedde ve Köprü Projesi, Yeni Makine İkmal Alanı Projesi, Geyikkoşan Sahil Yolu, Geyikkoşan Yeni Güreş Alanı, Kızlan Çevre Mahalleri Hayvansal ve Yöresel Ürünler Pazarı, Gökçeboğaz Mahallesi Köy Ürünleri Pazarı, Karşıyaka Mübadele Parkı, Fatih Mahallesi Parkı, 300 Kişi Kapasiteli Öğrenci Yurdu Projesi, Geyikkoşan Tuz İskelesi, Şehir Mezarlığına Gasilhane Projesi, Hanımlar Lokali, Tarihi Evler Restorasyon  ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Alaçam Gençlik Parkı projelerini ilçemize kazandırdık. Yılda en az 20 kilometre asfalt serimi sağlayacak olan sathi asfalt dökme aracının yanı sıra, 7 adet sıfır araç, 10 adet hibe araç alarak makine parkımızı güçlendirdik. Bunun yanı sıra  90'lık konkasör  taş kırma tesisinin ilçemize kazandırdık. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Samsun Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza ve bürokratlarımıza bütün bu hizmetleri ilçemize kazandırılmasında emeği geçen  herkese şükranlarımı sunuyorum.
 
Sizlerle çalışmak ve Alaçam’a ve hemşehrilerimize hizmet etmekten gurur duydum ve her zaman da duyacağım. Sizlere şahsım adına sonsuz teşekkürlerim sunuyorum. 2014  yılından itibaren bir çok seçim, referandum, ekonomik kriz ve en kötüsü olan hain fetö darbesi gibi bir çok olayı yaşadık. Bu kadar olay gelişirken bizlerde Alaçam’a kesintisiz hizmet etmek için ülkemizin geleceğine yararlı ve faydalı olmak için gecemizi gündüzümüze kattık daha çok çalıştık. Çam sakızı çoban armağanı bütün mahallelerimize hizmet ettik. Eksik var mıdır, vardır. Mahallemize ilçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyor, hakkınızı helal edin diyorum" dedi.
Ve seçim katılan tüm adaylara  başarılar diledi. Başkan Uyar konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyelerine ve Muhtarlara teşekkür belgesi ve plaket  taktim etti ve tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam HaberAlaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Veda Etti-Alacam Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.