Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR Ankara'da takipte

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR Ankara'da takipte

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, belediye projelerinin takibi için Ankara'ya gitti.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı ,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut Dairesi Başkanlığı(TOKİ), ve BOTAŞ Genel Müdürlüğüne  bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan UYAR ,Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ’ı makamında  ziyaretinde bulunarak  Alaçam’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılması planlanan projeler hakkında görüş bildirip fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Kültür  ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin YAYMAN, Müzeler Genel Müdürü Yalçın KURT, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube ALBAYRAK ve Genel Müdürler ile  Alaçam’daki   tarihi evlerin  restorasyonu  ve sokak sağlıklaştırma  projeleri hakkında Çevre ve Şehircilik bakanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ)  Talep ve Organizasyon Şube Müdürü Bülent ŞEREFOĞLU ziyaret edilerek; Alaçam’da   yapılacak olan sosyal konut çalışmalarına hız verilmesi konusu  ele alınarak karşılıklı istişarede bulunuldu.

BOTAŞ Spor Başkanı Kerim TAŞKIRAN makamında ziyaret edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.

alacam-belediye-baskani-hadi-uyar-ankarada-takipte.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.