Alaçam Adliye binası tepeden tırnağa yenilendi

Alaçam Adliye binası tepeden tırnağa yenilendi

Alaçam Adliye binası tepeden tırnağa yenilendi

A+A-


Alaçam adliye binası tepeden tırnağa kapsamlı bir onarımla yenilendi. Yenilenen adliye binasında 1 duruşma salonu, 4 hakim ve 3 savcı odası, yazı işleri müdürü odası, Cumhuriyet Savcılığı kalemi, Mahkeme Kalemi, İcra Müdürlüğü Baro odası ve bekleme salonu bulunuyor. Binanın ayrıca elektrik tesisatları ve aydınlatma sistemleri de yenilenirken dolap ve raflar değiştirildi. Alaçam Adliyesi'nin tepeden tırnağa yenilenerek daha modern bir ortama kavuşması Hükümet Konağı binasına gelen vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hükümet Binasında faaliyet gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün arkada bulunan eski jandarma binasına taşınması sonucu ilçe adliyesi için geniş bir alan kalması sonucu bu odaları değerlendirerek ilçeye yeni bir Adliye binası kazandırılmıştır.

Konu ile ilgili bilgi veren Alaçam Cumhuriyet Başsavcısı Aşiyan ALKAN, “yıllardır bakım ve sağlıksız çalışma şartları olan Alaçam Adliye binası girişimlerimiz sonucu güzel bir görünüm aldı. Alaçam Adliye binasının bu hale gelmesinde Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına, Komisyon Başkanı ve Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ’ye, Alaçam Avukatlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.