Aksoy;'Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır'

Aksoy;'Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır'

Bafra Ticaret sanayi Odası eski başkanı Rızvan aksoy tekrar aday olduğunu açıkladı.

A+A-

01.10.2017'de yapılacak olan Bafra Ticaret Sanayi Odası (TSO) başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıklayan eski başkan Aksoy basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu Aksoy yaptığı açıklama da, ''Değerli basın mensupları sizlerinde bildiği gibi, 2005 ve 2011 yılları arasında Bafra Ticaret ve Sanayi odasında yönetim kurulu başkanlığı yapmıştım. bu geçen zaman içerisinde, Bafra'da gerçekten çok şeyleri başardığımıza inanıyorum. çünkü bir insan tek başına hiç birşey değildir ama birlikte olunduğu zaman çok şeydir. başkanlığımız süre içerisinde bir çok kitaplar çıkardık ve bunları çıkarırken odanın hiç bir şekilde parasını harcamadık. 
'Türkiye'de ulusal ve uluslararası fuarlara götüren ilk bizim yönetimimizde ki odadır' 
türkiye'de ilk defa Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyesinden para almadan Koskep'ten para alarak üyesini Çin'e, Macaristan'a ve Dünya'nın en az 10 ülkesine götüren bir odadır. bizim dönemimizdeki odada çocuk tiyatrosundan alında, kadın girişimcilere bunların hepsini kurduk, Bafra ölçeğinde Türkiye'de ki odaların arasında 365 odanın içinde 35. sıradaydı. hani bazı arkadaşlarımız söylüyor ya odamızı ingiltere odasıyla eşit yaptık. bakın arkadaşlar onu da biz yaptık  oda bizim zamanımızda oldu. 
'Bafra Pidesinin Çoğrafi İşaretini ilk bizim dönemimizde oldu'
Bafra'nın ürünlerinin tanıtımını özellikle Bafra pidesinin çoğrafi işaretini 2008'de bizim yönetimimiz aldı. biz çoürafi işaretini aldık, başka bir arkadaşımız patentini aldı. yani Bafra'da yapılması gereken herşeyi biz yaptığımıza inanıyorum.
'Seçildikleri günden bu güne daha bir defa adam gibi meclis toplantısını düzenleyemediler'
Bakın arkadaşlar, bu arkadaşlar seçildikleri günden bu güne kadar daha doğru dürüst bir meclis toplantısı yapamadılar. tam kadroyla mecliste toplanamadılar. ama onların taka tuka dediği insanlar, altını çizerek söylüyorum Bafra'nın bugüne kadar ki en güzel meclisiydiler. 
'Yaptıklarım yapacaklarımının teminatıdır'
Bizler seçilirsek eğer, seçikdikten sonra yapmamız gereken öncelikle, oda binasının yenilenmesi, oda binası da bizim dönemimizde girilemez haldeydi 50 senelik odaydı onu da biz yaptık. Bugün Allah nasip eder seçilirsek, bizden önceki dönemde alınan Cumhuriyet Ortaokulu'n karşısındaki arsaya yeni bir bina yaptırmak olacaktır, ben oranın projesini çizdirmiştim, başlıyordum seçimler oldu başlayamadık. ama ne yaptılar aldığımız arsanın ortasına doğalgaz santral binası koydurarak arsamıza bile sahip çıkamadılar. 
'Bafra'ya bin kişilik konferans salonu yaptıracağım'
Bafra'nın daha doğru dürüst konferans salonu bile yok. Allah nasip ederse bin kişilik konferans salonu yapacağız, odanın en üst katına projesi orada hazırdır onu da tozlu raflardan çıkaracağız.
'Organize sanayi ye meslek okulu yaptıracağız'
Allah bize nasip ederse seçilirsek genç bir ekiple organize sanayi de bir meslek okulu yapacağız. Türkiye'de başarılı illere gittiğinizde oraganize sanayi üniversite ile iş birliği yapanlar snayiyi başarmışlar. diğer yerler bizim gibi çabalıyor. onun için ilk işimiz ara eleman yetiştirmek için organize sanayi de bir meslek lisesi yaptımak olacaktır. 
'Bafra Ticaret ve Sanayi Okulunu biz bitirdik'
Bafra Ticaret Sanayi okulunun arsasını müteşebbis üyesi iken biz aldık, bitirmek te bana nasip oldu, inşallahta o okulu yapmak ve bitirmekte bana nasip olacak. 
'Organize sanayinin 3 km mesafesindeki yolunu kendi cebimden yaptırdım'
Bizden önceki yönetim benim de müteşebbis üyesinde olduğum yönetim, bizden önceki başkan yönetim ve meclis üyelerinin katkılarıyla organize sanayinin yeri alındı ve onu da bitirmek Allah bizim yönetimimize nasip etti ve bizim başkanlığımız da oldu. ve sayın arkadaşlar o organize sanayinin yolunu yarısını devlet yaptı özel idare, yarısını vatandaşa yaptırdım, yarısını da bu fekir kardeşiniz cebinden yaptırdı. şimdi onlar çukurları bile dolduramıyorlar. organize sanayi garip yetim, organize sanayi benim bıraktığımda 14 tane fabrika vardı şimdi 20 tane var,  benim getirdiğim iş adamlarının hepsi dışardandı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.