AK Parti’den istifa edip İYİ Parti Kavak Kurucu İlçe Başkanı oldu

AK Parti’den istifa edip İYİ Parti Kavak Kurucu İlçe Başkanı oldu

Yönetici Dursun Sercan AK Parti üyeliğinden istifa ederek İYİ Parti Kavak Kurucu İlçe Başkanı oldu. Sercan, “Türkiye'nin, Samsun’umuzun ve Kavak ilçemizin İYİ olması için benim de iyi hareket içinde yer almam lazım” dedi

A+A-

Meral Akşener’in genel başkanı olduğu İYİ Parti’ye katılımlar büyük bir hızla devam ediyor. Diğer partilerden İYİ Parti’ye geçişler olurken Samsun’un Kavak ilçesinde de AK Parti üyeliğinden istifa eden Dursun Sercan, İYİ Parti Kavak Kurucu İlçe Başkanı oldu. Sercan yaptığı açıklamada, “Verilen sözlerin artık yerine gelmediğini özellikle ekonomik alanda hızla bir kötüye gidişin olduğunu gördüm. Yoksulluğun ve fakirleşen halkın ihtiyaçlarına cevap bulamadım” dedi.

‘ÜLKEM İÇİN İYİ PARTİ’DE YER ALDIM’

‘Bir kesim inanılmaz zenginleşirken bir diğer kesim var ki, sadece devlet yardımları ile geçinir oldu’ diye Sercan açıklamasın şu sözlerle sürdürdü; “Halkımızın bu şekilde sürekli fakirleşmesi ve aile bütünlüklerinin bozulması çok dikkatimi çekti. Türk halkı bu durumu kesinlikle hak etmiyor. Etrafımıza baktığımız zaman dış politika çökmüş, komşu devletlerle hep sorun yaşar hale geldik. Bir tek dostumuz kalmadı. İşte tam bu noktada kendi kendime dedim ki, ben üstüme düşen görevi ve sorumluluğu yerine getiremiyorum. Sayın Meral Akşener'in liderliğinde kurulan bu hareketi uzun uzun takip ettim. Konuşmalarını dinledim. Baktım ki Meral hanımla aynı endişeleri duyuyorum, aynı duygu ve düşünceleri hissediyorum o zaman dedim ki Türkiye'nin, Samsun’umuzun ve Kavak ilçemizin İYİ olması için benim de iyi hareket içinde yer almam lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum