AK PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ

AK PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Yunus Vehbi Karaman, görevini yeni Başkan Abdullah Yarar'a devir etti.

A+A-

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite biriminde devir teslim heyecanı yaşandı. Yaklaşık 3,5 yıl Üniversite biriminde başkanlığı görevini yürüten Yunus Vehbi Karaman, görevini Abdullah Yarar'a devir etti. 
AK Parti Samsun İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen devir teslim törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Üniversite Biriminin Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "AK Parti birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adresidir. Bu anlayış içinde Yunus kardeşimiz, ekibiyle birlikte 3,5 yılda ciddi çalışmalara imza atarak görevini layıkıyla yürüttü.  Emeklerinden ötürü ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, biz üniversite teşkilatında yetişmiş bir kardeşimizi üniversite başkanı olarak atadık. Bu anlamda Abdullah kardeşimizde bu çıtayı daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum." dedi. 

AK Parti iktidarı ile birlikte gençliğe büyük önem verildiğini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Geleceğimizin mimarı olacak olan siz gençlerimizi her zaman destekliyoruz. AK Parti ile birlikte son 12 yılda gençliğe önem vererek önemli çalışmalara imza atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ülkemizin dört bir yanına spor tesisleri, yatırımlar yapıldı. Yurtlarımızın konfor ve kapasitesi arttırıldı. Yurtlarda koğuş sistemi terk edilerek 1-3 kişilik odalardan oluşan binalar inşaa edildi. Öğrencilerimize daha fazla burs imkanı sağlandı. AK Parti iktidarından önce hiç böyle imkanlar yoktu. Bunların kıymetini iyi bilmek lazım. Yapılan bu eserlerin daha fazla artması ve kalıcı olması için sizlere büyük görevler düşüyor. Çünkü geleceğin mimarları sizlersiniz. Sizin gayretli çalışmalarınız bizleri hedeflerimize ulaştıracaktır. Bunun için disiplinli ve özverili çalışmanız sizleri başarıya ulaştıracaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde görevi devir eden Yunus Vehbi Karaman'a bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Görevi devir alan Abdullah Yarar'a da çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bunu hiç bir zaman unutmayın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yunus Vehbi Karaman'a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ötürü plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.