AK Parti Türkiye'yi dönüştürdü

AK Parti Türkiye'yi dönüştürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yer aldığı "Kuruluşundan Bugüne AK Parti" Türkiye'nin 17 yılda tüm engellemelere rağmen her alanda hayal edilemeyen dönüşüme imza attığını söyledi.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "Kuruluşundan Bugüne AK Parti" başlıklı sempozyuma katıldı. Ankara Congresium'da gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı sempozyumda Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde 17 yıllık dönüşümü anlatılırken, Başkan Genç, Türkiye'nin 17 yılda tüm engellemelere rağmen her alanda hayal edilemeyen dönüşüme imza attığını söyledi.

 

TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞACAK

AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne ülkede bir çok yenilik gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Genç, AK Parti mensupları olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşacaktır" dedi.

 

OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti'nin 14 seçim kazandığını hatırlatan Başkan Genç, "AK Parti ilk günden itibaren ekonomi, eğitim, sağlık, askeri, ulaşım gibi bir çok alanda dönüşüm sağlamıştır. AK Parti aynı zamanda siyaseti dönüştürmüştür. Bütün bunlar güçlü bir lider önderliğinde gerçekleşmiştir. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine aynı kararlılıkla yürüyeceğiz" diye konuştu.

 

EKONOMİK SALDIRIYI KAZANACAĞIZ

Kurulduğu günden bugüne Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin, AK Parti'yi hedef olarak gördüğünü de dile getiren Başkan Genç, "Karanlık odaklar her türlü kirli oyunlarını partimiz ve milletimiz üzerinde oynadılar. Ne 17-25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Şimdi de ekonomimize çok yoğun bir saldırı var. Hiçbir şer oyunu bu birlikteliğimizi bozamayacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar bu ekonomik saldırıyı da Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle kazanacağız. 2023'e 5 yıl kala milletimizden aldığımız destekle Türkiye, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.