AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Hız Kesmiyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Hız Kesmiyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Liman Mahallesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler, bol kazançlar' dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, alışveriş yapan vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek talep ve sorunlarını din

A+A-
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında Liman Mahallesi'nde kurulan Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, gelen talep ve sorunları da tek tek not aldı. 
 
1 Kasım seçimlerinde gösterilen desteğe teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimde ülkesine, insanlığa, geleceğine, AK Parti'ye sahip çıkan ve her zaman yanımızda olan pazarcı esnafımızı ziyaret ederek hem teşekkür ettik, hem de onların sorunlarını dinleyerek not aldık. Çözüm noktasındaki konularla ilgili neler yapabileceğimizi konuştuk. Esnaf kardeşlerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, çalışma alanlarını daha tertipli ve düzenli hale getirebilmek için İlkadım Belediyemiz ve Başkanımız Erdoğan Tok ile birlikte istişareli çalışmalarımız devam edecektir." dedi.
 
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Gücünü milletten alan bir partinin temsilcileri olarak, seçim öncesi ve sonrasında yine milletimiz ile birlikte toplumumuzun her kesimiyle istişare ediyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz.
Her zaman halkının yanında olan, öneri ve düşüncelerini merkeze alan ve buna göre çalışmalarını şekillendiren bir siyaset anlayışını yine bundan sonraki yol haritamız da da sürdürmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.