Ak Parti İlçe Başkanlığın`dan Türkmenlere yardım eli

Ak Parti İlçe Başkanlığın`dan Türkmenlere yardım eli

Ak Parti Bafra İlçe başkanlğı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik "Köşe Bucak Değil" Bayır Bucak sloganı ile Bafra İlçemizde başlatığımız yardım kampanyamız Halkımızın yoğun katılımı ve destekleriyle sona erdi.

A+A-

Kampanyamız süresince halkımızın yardımları ile toplanan battaniyeler ve gıda malzemeleri Bafra Ak Parti İlçe Teşkilatımızın önünde  bulunan tıra yükleyerek,Bayır Bucak Türkmenl kardeşlerimize yollandı.  Başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Ak Parti İlçe  Başkanı Tuncay Yurduseven, çok sayıda partli ve vatandaşların  katılımıyla yardımlar yola çıktı.

Suriye’deki iç savaşın vahşet boyutlarına ulaştığına dikkat çeken Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,"Suriye’nin kuzeyinde sınıra sıfır noktasında yaşayan Bayır Bucak Türkmenleri son zamanlarda Rus uçaklarının hava operasyonları ile soykırımla karşı karşıya bulunmaktadır. Devletimiz, her türlü engellemelere rağmen uzun bir süredir bölge Türkmenlerine her türlü yardımı ulaştırmaya devam ediyor.. Fakat artan şiddetli saldırılar nedeniyle binlerce Türkmen kardeşimiz barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık tehlikesi ile mücadele etmek zorunda da kalıyorlar" dedi.

Ak Parti Bafra İlçe başkanı Tuncay Yurduseven  “Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak bugüne kadar kimden gelirse gelsin zulmün karşısında, kim olursa olsun mazlumun yanında olduğumuzu belirtmek için  başlattığımız "Köşe Bucak Değil Bayır Bucak" yardım kampanyamız ile Türkmen kardeşlerimize  Bafra mızdan   yardım elini uzatmış bulunuyoruz” dedi .

Bizler de Türkmen Kardeşlerimize destek olmak amacıyla başlattığımız Köşe Bucak Değil Bayır Bucak Yardım Kampanyamıza destek veren  tüm halkımızı Ak Parti Bafra  İlçe  Başkanlığı adına yürekten kutluyor, toplanan insanı yardım malzemelerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.