AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirdiği toplantıda, yerel seçimler için çalışma sürecine başlayacaklarını belirterek, yoğun bir sürecinin kendilerini beklediğini söyledi.

A+A-

Aday belirleme süreci öncesi yerel seçimler için teşkilat olarak çalışmalara ağırlık verileceğine değinen Özdemir,”2019 yerel seçimleri partimizin 14 seçim zaferi olacak. Bunun için şimdiden çalışmalarımıza başlamamız lazım. Bu bağlamda Eylül ayı ve sonrası mahalle ziyaretlerine ağırlık verilecek. “ dedi.

Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse ise Ağustos tarihinin hem Türkiye için hem de Ak Parti için önemli bir ay olduğunu belirterek; “Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos Zaferi gibi birçok zaferin yer aldığı Ağustos Ayın partimizin kuruluş tarihi olan 14 Ağustosu içerisinde barındırmasından dolayı bizler için önemli. Yine Ağustos ayında gerçekleştirilen olağan genel kurul ile partimiz daha güçlü ve yeni hükümet sistemine uygun şekilde yapılandı. Önümüzdeki hedeflere ulaşmak için daha sıkı çalışmalıyız. Bizler şikayet makamı değil, şikayetlerin çözüm noktasında olan kişiler olarak görevlerimizi hassasiyet ile yerine getirmeliyiz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise belediye çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler vererek; “ Havza göç vermeye devam ediyor. İnşallah termal tatil merkezi ve Havza OSB’de yapılacak yatırımlar ile göçü durduracağız. Yine Havza Belediyesi olarak başta kırsal mahallelerimiz olmak üzere hizmetlerimize çalışma takvimimiz doğrultusunda devam etmekteyiz. İlçe merkezimizde doğalgaz hat çalışmalarına devam edilmekte ve yıl sonu itibari ile doğalgaz verilmeyen sokak kalmayacak. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin ise samsun Büyükşehir Belediyesinin Havza’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.