Ak Parti Gençlik Kollarından Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Ak Parti Gençlik Kollarından Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları ve Yeni Yönetimi 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Göreve yeni başlayan Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Topaloğlu’nu ziyaret ederek, gençlere yönelik yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yıldırım; “Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu her zaman gençlerin yanında olmuş ve gençlere katkılarda bulunmuştur. Bu katkıların gerek üniversite gençliğine yönelik gerekse ilk-orta ve lise düzeyinde de yapıldığını görüyoruz. Gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan başkanımıza teşekkür ediyoruz ”dedi.

Gençlere, iktidar partisinin gençlik sorumlusu olarak her bireyden sorumlu olduklarını belirten Başkan Topaloğlu; Bu sorumluluk kapsamında her genç ile bire bir görüşmeli yeni hobiler bularak, onların daha doğru ve sağlıklı zaman geçirmesine yardımcı olmalısınız. Gençlik kolları olarak proje üretmemiz lazım, bizlerin yapacak olduğu birçok projeye katkı sağlamalısınız. Sorunların çözümü konusunda bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimiz yanındayız. 2019 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz ve dünya Müslümanları açısından çok önemli.2019 yılında en önemli seçimi yaşatacağız. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeni seçilen Fatih Yıldırım ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”. dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.