AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BİLGİLENDİRDİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BİLGİLENDİRDİ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Gençlik Kolları Toplantısı'nda, 4. Olağan Kongre süreci hakkında bilgi verdi.

A+A-

İlçe Gençlik Kolları Toplantısı İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantı öncesi 4. Olağan Kongre süreci hakkında açıklama yapan Başkan Göktepe, İl Gençlik Kolları Kongresi'nin 14 Mart Cumartesi saat 17:30 Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda (eski) yapılacağını söyledi.

Göktepe sözlerini şöyle sürdürdü: AK Parti, Türkiye’yi tarihin akışıyla örtüşen şekilde, tabii mecrasına sevk eden bir partidir. AK Parti, Türkiye’yi normalleştiren bir partidir.
AK Parti, korkuları, vehimleri, tedirginlikleri bertaraf eden; refahı, adaleti, özgürlükleri, hakkı ve hukuku kendisine şiar edinmiş bir partidir.
AK Parti, kurulduğu gün olduğu gibi, bugün de umudun partisidir, güvenin partisidir, istikrarın partisidir.
Ak Parti hizmet aşkı ile, milletine olan bağlılığı ile çalışma azmi ve duyduğu heyecan ile aynı zamanda gençliğin partisidir.
Ak parti iktidara geldiği 3 Kasım 2002 den bu yana bir çok hizmete imza atmış adeta. 13 yılda bir dönem hayali dahi edilemeyen birçok projeyi hayata geçirmiştir. Yani Ak Parti aynı zamanda sessiz devrimlerinde partisi olmuştur. Sağlıkta, Ulaşımda, Eğitimde, Emniyette, Milli Savunmada, Gençlikte, Sporda daha birçok alanda  sayısız projeler gerçekleştirmiş ve hedeflediği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Ülkemiz Ak Parti iktidarları ile birlikte geçmiş de olduğu gibi gündemi başkalarının tarafından belirlenen bir ülke konumundan çıkmış hamd olsun bugün gündemi belirleyen, ayakları yere basan ve istikrarlı bir konuma gelmiştir.
Ak Parti iktidarı ile birlikte aynı zamanda Türkiye Gençliği daha bir umutlu ve geleceğe dair hayallerini daha sağlam bir zemine oturtmuştur. Dün her hangi bir vesile ile umudu yurt dışına çıkmakta bulan gençlik bugün yurt dışı hayallerini sadece mastırını doktorasını yapmak ve memleketlerinde hizmete yoğunlaştırmış.
Ak Parti Gençlik Kolları ile birlikte siyasette de bir değişimin ve dönüşümün öncüsü olmuştur gençlik kolları ile birlikte siyasette gençlere yer vermiş bir partidir.
Karar organlarında gençlerin görüşlerine yer vermiş ve bünyesinden yetiştirdiği birçok gence bugün TBMM de ve belediye meclis üyeliklerinde değerlendirmiştir.
Bizler AK Gençlik olarak, bize güvenen bir partide hizmet üretmekten gurur duyuyoruz. Bizler AK Gençlik olarak, bize inanan, bize değer veren bir partide siyaset yapmaktan onur duyuyoruz.  Bizler AK Gençlik olarak, yalnızca geleceğin değil bugünün de sahipleri ve siyasetçileri olarak görülen bir partide bulunmaktan mutluluk duyuyoruz
21 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ilçe delege seçimlerimiz ile başlayan 4. Olağan Kongre sürecimizde 7 Ocak da Kavak İlçesi ile başlayan ve 7 Şubat tarihinde Atakum ilçe kongremiz ile birlikte ilçe gençlik kolları kongre takvimimizi gerçekleştirmiş olduk. 
Biz istişareye önem veren ve aldığı her kararda istişare kültürünü işleten bir partinin mensuplarıyız. Gerçekleştirdiğimiz kongre süreçlerinin sonucunda genel merkez gençlik kolları başkanlığımız tarafından yapılan istişareler sonucunda 14 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 4. Olağan İl gençlik Kolları kongremizde tekrar başkanlığa aday gösterilmiş bulunmaktayım.
Kongre sürecimizin partimiz, ilimiz, ülkemiz ve gençliğimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.