AK PARTİ BAFRA’DA HAMİT KILIÇ İLE YOLA DEVAM DEDİ

AK PARTİ BAFRA’DA HAMİT KILIÇ İLE YOLA DEVAM DEDİ

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti'nin Bafra'da merakla beklenen ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

A+A-

AK Parti’nin 19 Ocak Cumartesi günü ilan edeceği Samsun adaylar için, adayların kendisine bir gün önce telefon geleceği biliniyordu.

O TELEFON GELDİ

Edindiğimiz bilgilere göre 21.00’da Genel merkez tarafından Telefonla Aranan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK PARTİ Bafra Belediye Başkan adayı oldu.

Başkan Kılıç’a Gelen Telefon’da Hayırlı olsun göreve devam ediyoruz. Adayımız sizsiniz  denildiği öğrenildi.

HAMİT KILIÇ KİMDİR?

1967 yılında Bafra’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Bafra’da yaptı. Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı.

1990 yılında kurduğu Sıhhat Tekstil Ltd. Şti. ile iş hayatına başladı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda üç dönem Meclis Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, iki dönem Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği, İmam-Hatip Okulları Platformu Bafra Temsilciliği, Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2014 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis 1. Başkan Vekili, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu.

ak-parti-bafra’da-hamit-kilic-ile-yola-devam-dedi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.