AK PARTİ BAFRA TEŞKİLATINDA 20 BİNİNCİ ÜYE COŞKUSU

AK PARTİ BAFRA TEŞKİLATINDA 20 BİNİNCİ ÜYE COŞKUSU

AK Parti Bafra İlçe yönetimi göreve geldiği günden itibaren başlattığı üye kayıt atağı ile 20 bin üyeye ulaştı.

A+A-

 İlçe Başkanı Tuncay YURDUSEVEN, “İlçe Yönetimi olarak 2,5 yıl önce görevimize başladığımızda üye sayımız 9.065 idi. Bu sayı bugün 20 bine ulaştı. Partimize yeni katılan üyelerimizi kutluyor ve halkımızın AK Parti’ye gösterdiği teveccühe teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen törenle partiye katılan 20 bininci üye Barış AYRAN’a AK Parti rozeti takıldı. Katılım törenine İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile partililer ve yeni üyeler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra’da 20 bininci üyeye ulaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yurduseven, İlçe Yönetimi olarak görevi devraldıklarında Bafra’da Ak Partinin 9.065 üyesinin bulunduğunu bu sayının 2,5 yıllık süre içinde ilçe yönetiminin, kadın ve gençlik kollarının koordineli çalışmasıyla 20 bin sayısına ulaştığını dile getirdi.

13 yıl önce çok az bir sayı ile yola çıktıklarını, bugün Bafra’da 20 bin üyeye ulaşan büyük bir aile olduklarının altını çizen Yurduseven şunları söyledi: “AK Parti kadroları Türkiye’nin demokratik yüzüdür. Partimiz, reformlar ortaya koyan, tarihin seyrini olumlu değiştiren misyonuyla halkımızın teveccühünü kazanmıştır. Bu teveccühün tezahürünü Bafra’daki vatandaşlarımız arasında da görmekten çok mutluyum. 13 yıl önce başlayan yolculuğumuz yeni üyelerimizin katkılarıyla Bafra’da ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek.” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Yurduseven, ülke için daha yapacak çok işlerinin olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Partimiz bu millete hayal kırıklığı yaşatmadı. Bundan sonra da yaşatmayacaktır. 12 yıllık iktidarımızda 80 yılda yapılamayanları yaptık. Halkımız da bunu çok iyi görüyor. Üye ve oy oranlarımızın artışı boşuna değil. AK Parti ile birlikte Türkiye, geleceğe ilişkin umutlarını çoğaltmış, öz güvenini tekrar kazanmış, güçlü bir ülke inşa etme iradesini sergilemeye başlamıştır.”

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçeye 20 bininci üye olarak katılan Barış AYRAN’a rozetini taktı. Katılım töreninin sonunda üyelerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.