Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı'nda Bayramlaşma

Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı'nda Bayramlaşma

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı Dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Parti binasında yapılan bayramlaşmaya Ak Parti Samsun Milletvekile Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, partisiz vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin partililerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Ak Parti Samsun Milletvekile Ahmet Yeni ise Türkiye ve Dünya Gündemine dair açıklamalarda bulunduktan sonra bayram kutlamasında bulundu.

Yeni,’’Bayramlar; sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek Kurban Bayramı'nda da birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Bu anlamda yollarınızı gözleyen sizleri büyük bir heyecanla bekleyen büyüklerimizi ziyaret edelim, onları unutmayalım. Onlar bizim birlik ve beraberliğimizin nişanesidir, ihmal etmeyelim.. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi dileklerimle kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’dedi.

Konuşmalardan sonra salon dışına çıkılıp bayramlaşma gerçekleştirildi. 

ak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-001.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-002.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-003.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-004.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-005.JPGak-parti-bafra-ilce-teskilatinda-bayramlasma-006.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.