AK PARTİ BAFRA İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ BAFRA İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda ‘’AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’’ gerçekleşti.

A+A-

Toplantı bugün saat 14:00’da Bafra Öğretmenevi, toplantı salonun da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı.  

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz;

‘’ Değerli AK Parti ailesi, AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar gayri meşru yollarla iktidardan indirilmek istenmiş, ancak buna muhaffak olamamışlardır. AK Parti’yi seçim ile iktidardan alamayınca, AK Partiye karşı darbe girişimlerinde bulunmuşlardır. Bunun en son örneğini ise şu anda yaşamış olduğumuz ekonomik krizdir. Bu ekonomik krizde AK Partiye ve Türkiye’ye karşı bir darbe girişimidir. Bundan öncede yine 2004 yılında AK Partiye karşı bir darbe girişiminde bulunulmuş, Sarıkız ve Yakamoz, bu deniz kuvvetleri komutanının günlüklerinden açıkça anlaşılıyor. Burada dönemin Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök tarafından bu darbe girişiminin önlendiği belirtiliyor. İkinci darbe girişimi 27 Nisan Ev Muhtırasıdır. Biliyoruz ki 2007 yılında 27 Nisan’da AK Partiye karşı bir muhtıra verilmiş, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile bu  darbe girişiminde önlenmiştir. Üçüncü darbe girişimi ise AK Partiyi kapatma davasıdır. AK Partiyi az önce söylediğim gibi gayri meşru yollardan iktidardan indiremeyenler AK Partiyi kapatarak, AK Partiyi iktidardan indirmek istemişlerdir. Ancak bunda da başarılı olamamışlardır. Dördüncü olarak MİT kumpası ile birlikte AK Partiyi iktidardan indirmek istemişler, yine ağaç sorunlarını bahane ederek gezi olayları ile AK Partiyi iktidardan indirmek istemişlerdir. Altıncı olarak darbe girişimi 17-25 Aralık darbe girişimidir. Yedinci olarakta 15 Temmuz darbe girişimi… 15 Temmuz darbe girişimi biliyorsunuz Türkiyede ki hain fetö terör örgütünün dış düşmanlarla birlik olmak sureti ile hem AK Partiyi iktidardan etmek hem de Türkiye’yi parçalayıp bölmek istemişlerdir. Bun da başarılı olamamışlardır. Şimdi sekizinci olarak az önce bahsetmiş olduğum gibi ekonomik darbe girişimidir. Bunda da başarılı olamayacaklardır’’ dedi.

Konuşmasının ardından Bafra Belediye Başkanı yaptığı konuşmasında;

‘’ Değerli arkadaşlar malumunuz ülkemizde ekonomik sıkıntılar var. Ama biz belediye olarak belediye deki yapıtımız konuları anlatacak olursak konuları bahane etmeden elimizden geldiği kadar bütçemizin yetti kadar yardım etmeye çalışıyoruz bununla alakalı başta en çok talep edilen istenilen hizmetlerden birisi olmak üzere hem köylerimizde, hem de kenar mahallerimizin yollarıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz tabi bunu yaparken belirli bir bütçeyle yapıyoruz. Belli bir oran dahilinde her mahalleye elimizi değdirmeye çalışıyoruz.  İnşallah bunu daha da artıracağız elimizdeki imkanlarımızı zorlayacağız, ama tabiki de bir yere bir yol yaptığımız zaman sağındaki de solundaki de aynı hizmeti istiyor.  Bunu istemekte en doğal hakkıdır biz bunu vatandaşımıza çok görmüyoruz. Bunula beraber şehrimizin en önemli sorunlarımız pratik sorunumuz. Biz şehrimizin merkezinde büyük bir alanı otoparka olarak tahsis ettik. Bunun güzel bir ihtiyacı karşıladığını gördük, iyi bir hizmet olduğunu gördük bunula kalmadık simdi de mahalle aralarında merkezi bölümlerde bölgesel otoparkları devreye sokmaya çalışıyoruz. Cenazelerdeki ücretleri kaldırdık bildiniz üzere kafamızdan her hizmet varda bu hizmet niye olmasın dedik ve bu hizmeti de insanların o hüzünlü günlerinde yanında olarak cenaze hizmetini ücretsiz hale getirdik’’ dedi.

Belediye Başkanın konuşmasının ardından konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman;

‘’ Değerli ilçe başkanım, il başkanım, belediye başkanım, Çok kıymetli kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri değerli mahalle başkanlarımız. Geçtiğimiz haftalarda Samsun’da bizim yaptığımız faaliyetler le ilgili de sizi bilgilendirmek istiyorum. Samsunumuz da yapılması gereken bazı çalışmaların ilgili bakanlıklarla ilgili çalışmaların tespitini yaptık. Sonraki haftalar da Ankara’da yaklaşık on tane bakanımızı ziyaret ettik, Vali bey, Büyük Şehir Belediye Başkanımız ve bende dahil olmak üzere diğer milletvekillerimiz ile birlikte Genel Başkan yardımcımızı da başkanlığında bitirilmesi gereken projeleri bakanlarımızla paylaştık. İnşallah ’da ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik saldırı hakkında ’da Cumhurbaşkanımızın değimiyle ‘’durmak yok yola devam’’ hem hizmetlerde hem de diğer çalışmalarda durmadan yolumuza devam edeceğiz ancak yapılacak olan tüm çalışmalarda bazı önceliklerimiz var yani yapılacak çalışmalarımızın tamamını bir öncelik sırasına göre planlayıp öyle yapacağız’’ dedi.

Program konuşmaların ardından basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

Programa AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı AV. İbrahim Semiz ve yönetimi, AK Parti Samsun İl Başkanlığı yönetiminde Tuncay Yurduseven ve çok sayıda AK Parti Bafra Teşkilatı üyeleri katıldı.

ak-parti-bafra-1.jpgak-parti-bafra-2.jpgak-parti-bafra-3.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.