AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI YURDUSEVEN’DEN KADİR GECESİ MESAJI

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI YURDUSEVEN’DEN KADİR GECESİ MESAJI

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı

A+A-

        Kadir Gecesinin, sema kapılarının açılıp rahmetin sağanak olarak yağdığı ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yayınladığı Kadir Gecesi mesajında Yurduseven, “Alemlerin yaratıcısı olan Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesi'nin bin aydan hayırlı olduğunu müjdelemiştir. Peygamberimize ilk vahyin geldiği ve Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bu gece, günahlarımızdan arınmamız için ilahi fırsattır. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve Bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu mübarek gecede dualarımızda; milletimizin birlik ve beraberliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için Rabbimize niyazda bulunuyoruz. Milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zor dönemlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize ve şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm hemşerilerimin, son günlerde yaşanan bu elim hadiselerle ayrı bir anlam kazanmış olan mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için kurtuluş, huzur ve dayanışmaya vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz eder, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.