AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“30 Ağustos birlik ve beraberliğin, vatan sevgisinin, büyük Türkiye hayalinin, özgürlük mücadelesinin adı ve kanıtı olmuştur.

A+A-

 Bilindiği üzere, Ağustos ayı, şanlı destanlarımızın tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırıldığı aylardan birisidir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlatılan taarruzla 30 Ağustos 1922 tarihinde büyük zafer kazanılmış ve 9 Eylül’de de cennet vatanımız düşmandan tamamen temizlenerek bizlere emanet edilmiştir. Tarihi şanla, şerefle ve zaferlerle dolu bir milletin evlatları olarak yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, doğulusuyla batılısıyla, kahraman ordusuyla topyekûn verilen mücadeleler sonunda kazanılan bu cennet vatanımıza, bizi biz yapan kardeşliğimize, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Ülkemizin, Cumhuriyetin ve demokrasinin kıymetini bilmeliyiz. Elde ettiğimiz tüm kazanımları gelecek kuşaklara aktarmak adına yaşamak ve yaşatmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır. Bu kutlu mirasın ve 30 Ağustos ruhunun emanetçileri olarak bizler, uğruna canların feda edildiği hedefleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ve on iki yıllık süreçte ülkemizin geldiği bu nokta ile gurur duyuyor, yeni Türkiye idealine ulaşacağımıza olan inancımızı daha da güçlendiriyoruz. İnşallah yeni Türkiye, vesayetçi anlayışın yok olduğu, hukukun üstünlüğünün zirveye ulaştığı, uluslararası alanda saygın, devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasinin gerçekleştiği bir ülke olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü bir kez daha en kalbi duygularımla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, eşsiz fedakârlıklarıyla ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükran ve minnetle anıyorum.”

Tuncay Yurduseven

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum