AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayları bir arada

AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayları bir arada

Yakup Güven başkanlığında AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayları bir araya gelmeye devam ediyor

A+A-

 

24. Dönem Milletvekili aday adayı Bafra sanayi ve Ticaret Odası eski başkanı Rızvan Aksoy’un davetlisi olarak Bafra’nın Kolay beldesindeki AK Balık Tesisleri’nde bir araya geldi. 

Samsun “Strateji Geliştirme Platformu” adı altında bir platform kurma amaçları olan aday adaylarının platform Kurucuları arasında 24.Dönem Milletvekili aday adaylarından, sanayici, iş adamı, bürokrat, öğretim üyesi, doktor, Mimar, Öğretmen, Mühendis ve çoğunluğunu akademisyenlerin oluşturduğu platformun Başkanlığını 24. Dönem Milletvekili adayı Yakup Güven, Genel Sekreterliğini Milletvekili aday adayı eğitimci yazar Mehmet Özekmekçi, Yönetim Kurulu üyelerinde bazıları ise Milletvekili aday adayı  Prof. Dr. Necati Menek, Mimar Milletvekili aday adayı  Hülya  Korkut, Milletvekili aday adayı  İş adamı Orhan İlhan, Milletvekili aday adayı  Bafralı İşadamı Osman Genç, gibi isimlerden olup, yönetim Kurulu 20 Kişiden oluşuyor.

Konu ile ilgili olarak Yakup Güven yaptığı açıklamada, “Samsun’da strateji geliştirmek aynı zamanda İşsizlikten kalkınmaya ve sanayileşmeden büyük yatırmlara kadar Samsun’un ortak akılda birleşek Akil insanlardan oluşan bir strateji platform kurmayı amaçladıklarını her meslek kuruluşundan yönetim oluşturduklarını Proje geliştirmede Ödül almış akademisyenlerle çalışacaklarını beyan ederek birçok büyük yatırımı sivil toplum örgütleri ve siyasilerle mutabakat kurularak Samsun’a taşınması için büyük bir çaba sarf edeceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.