AHMET DEMİRCAN HAVZA'DA

AHMET DEMİRCAN HAVZA'DA

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Ak Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan yerel seçim çalışmaları kapsamında her zaman sahada olduklarını belirterek; “Bundan önce olduğu gibi sadece seçim zamanı değil her zaman halkımız ile birlikteyiz. Partimizin olmazsa olmazı halkımız ile istişare halinde olacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Ak Partinin seçimin kazanmama gibi bir kaygısı olmadığını belirterek; “Önemli olan oy oranımızı arttırarak kazanmak. Bunun için daha çok çalışmalıyız.” Dedi.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise Havza için projelerinin hazır olduğunu belirterek; “Yapılanların üzerine daha fazlasını koymak için yola çıktık.” Dedi.

Ziyarette son olarak konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan 31 Mart’ta normalde yerel seçimlerin yapıldığını fakat sonucunun geneli ilgilendiren bir seçim olduğunu belirterek; “Birileri bu seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstiyorlar ki iktidar zayıflasın, ülkenin istikrarı tökezlesin. Bunu Washington bekliyor, İsrail bekliyor. Ülkemizi bölmek isteyenler bekliyor. Bu millet onlara bu seferde fırsat vermeyecektir. Bunan inancımız tam. Normalde yerel seçimleri yapıyoruz ama sonuçları itibari ile geneli ilgilendiren önemli bir seçim olacak 31 Mart seçimleri.” Dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti, Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir için destek istedi.

ahmer-demircan-havzada-1.jpg ahmer-demircan-havzada.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.