Ahmet Çakar’a Tokat Gibi Cevap Badef’den

Ahmet Çakar’a Tokat Gibi Cevap Badef’den

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar’ın programda kullandığı “Bafralı Racon keser” ifadesine BADEF’den tokat gibi cevap geldi.

A+A-

Beyaz TV kanalında “Beyaz Futbol” isimli programın 03. 11 .2018 tarihli yayınında Spor yorumcusu Ahmet Çakar “Benim de Bafralı bir arkadaşım var. O da böyle çok  Bafralı raconları kesiyordu, sonra ona Bafralı raconu kestik” şeklinde kullandığı ifadeler sonrası Bafra Dernekler Federasyonu tarafından Çakar’a tokat gibi cevap verildi.

BADEF adına vekil Av. Afşin Hatipoğlu tarafından yapılan açıklamada, “ binlerce yıllık tarihi ile Karadeniz'in eşsiz kültürünü temsil eden Bafra'nın bir futbol programında hak etmediği şekilde isminin geçmesi Bafralı olmak ile Övünç duyan yüzbinlerce hemşerimize  derin bir üzüntüye sebep olmuştur .Hitit medeniyetinden, Bizans İmparatorluğu’na ,Selçuklu Devletinden, Osmanlı imparatorluğuna ve büyük bir onurla Türkiye Cumhuriyeti'ne ulaşmayı başaran Bafra kültürü Ahmet Çakar'ın futbol yorumuna feda edilmeyecek kadar büyük bir uygarlığın mirasını taşımaktadır. Bafralı racon insanı değil, gölün insanıdır.  Bunun en güzel işaretini de Bafralı Neyzen Tevfik vermiştir.

“Muhabbet herkesin aklını çelmek

Gönül viranesi kolay düzelmez

Alemden çekinme bir zarar gelmez

Sen kendi kendine hıyanet etme”

 Şehrimizde ve hemşerilerimizde infiale yol açan bu talihsiz beyanın yine aynı programda hemşerilerimizden özür dilenerek telafi edilmesini bekliyoruz. Yaptığımız bu uyarının nezdinde karşılık bulmaması halinde her türlü hukuki yola başvuracağımızı yasal haklarımız saklı kalmak üzere ihtar ederiz.”

 

 Bafra Dernekler Federasyonu “BADEF”

      Adına Vekil

Av.Afşin Hatipoğlu

45502898_338465263625601_5198800188000436224_n.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum