AFRİN KAHRAMANIMIZ BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

AFRİN KAHRAMANIMIZ BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Ülke içinde ve dışında terör örgütlerine yönelik uzun süreden beri devam eden operasyonlarda görev yapan Bafralı Piyade Uzman Çavuş Mert Aydın, izinde bulunduğu memleketi Bafra’da Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin Afrin kahramanımıza Türk Bayrağı hediye etti.

Uzm. Çvş. Aydın, Kırklareli 1. Zırhlı Tugay Komutanlığında görev yaparken Kayseri Komando Tugayı’na gönderilen takviye birliğinde yer aldı.  20 Ocak saat 17.00’de başlatılan geniş kapsamlı Zeytin Dalı Harekâtı için bölgede görev yapan Uzm. Çvş Mert Aydın, Suriye’de terörist gruplardan arındırılan Bafler, Arşili, Kafer Safran meskûn mahalleri ve Cinderes’e düzenlenen operasyonlarda görev yaptı. Cinderes’in alınmasından sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ta teröristlere karşı yürüteceği operasyonda görev yapmak üzere memleketi Bafra’ya döndü. İzin için memleketinde olan Uzman Çavuş Mert Aydın, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek, bölgede yaşadıklarını ve anılarını anlattı. 8 aydır bölgede görev yaptığını belirten Aydın, her zaman milletimizin desteğini ve dualarını hissettiklerini söyledi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle Afrin’de ve ülkemizin her yerinde vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canı pahasına mücadele eden Piyade Uzman Çavuşumuz Mert Aydın kardeşime ziyareti için teşekkür ediyorum. Ülkemizin sınırlarında bir terör devleti kurmak, milletimizin güvenliğine, huzuruna, birlik ve beraberliğine, devletimizin bölünmez bütünlüğüne göz diken emperyalist devletlerin maşaları terör örgütlerine karşı mücadele yürüten kahraman Mehmetçiklerimiz, polislerimiz ve tüm güvenlik görevlilerimize teşekkür ediyorum. Türk milleti olarak dualarımızla her an yanlarındayız. Bu hain terör örgütlerini destekleyenler bilmelidir ki bunlar insanlık düşmanıdır. Terörü destekleyenler, terörün bir gün kendilerini de vuracağını unutmamalıdır. Bu nedenle terör ile mücadelede iş birliği gerekmektedir. Ama ne yazık ki bundan uzak durmaktalar, terör örgütlerine silah dâhil her türlü desteği vermektedirler. Türk milleti kenetlenmiştir. Bu oyunları görmektedir. Hepsini dize getiriyoruz getirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizi aydınlatmakta, terör örgütlerinin ve onları destekleyenlerin iç yüzünü her fırsatta gözler önüne sermekte, milletimizi ve devletimizi bölmek isteyenlere karşı tavizsiz bir şekilde mücadelemizi sürdürmektedir. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize ve ailelerimize saygılarımı sunuyorum. RABBİM Asker ve polislerimizin tar ve yardımcısı olsun” dedi.

uzman-cavus-mert-aydin-(3).jpguzman-cavus-mert-aydin-(4).jpguzman-cavus-mert-aydin-(5).jpguzman-cavus-mert-aydin-(6).jpguzman-cavus-mert-aydin-(7).jpguzman-cavus-mert-aydin-(8).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.