BAFRA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DESTEK‏

BAFRA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DESTEK‏

Samsun un Bafra İlçesi, Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Çevre düzenleme çalışmalarına, Bafra Orman İşletme Müdürlüğü de destek verdi.

A+A-

Özel öğrencilerin daha güzel bir ortamda eğitim görmesi için Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi okul bahçesini düzenleme faaliyetlerini  hız kesmeden devam ederken, Bafra Orman İşletmesi Müdürlüğü çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına büyük destek verdi.
 
Orman işletmesi tarafından okul bahçesinin çeşitli yerlerine 50 fidan dikilerek, bu fidanların dış etkenlerden zarar görmemesi için bahçenin açık bulunan tarafı tellerle çevrildi. İşletme görevlilerinin yaptıkları ağaçlandırma çalışmalarına katılan öğretmen, öğrenci. veli  ve çalışanların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.
 
Bafra ilçesi Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü İshak Katipoğlu verdikleri destekten dolayı Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan’a, Ağaçlandırma Şefi Özgür Kılıç’a, İşletme Mühendislerinden Evren Ayran’a ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.