“Adayımızın Arkasındayız”

“Adayımızın Arkasındayız”

AK Parti ve MHP Kavak ilçe teşkilatları 31 Mart’ta yerel seçim startını MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber’in “Gazamız mübarek olsun” sözü ile birlikte verdiler.

A+A-

MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber’i ziyaret eden AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, partililerle birlikte Rabia ve Bozkurt selamı vererek ilçede seçim startını yüzde 80 oy hedefiyle verdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti ilçe Başkanı Osman Atlı’nın ziyaretlerinde sözlerine “Gazamız mübarek olsun” diyerek başlayan MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, “ Ülkemizin bekası için Cumhur ittifakı adayımızın arkasında kenetleniyoruz. Başarmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Türkiye 15 Temmuz hain darbe girişimini kenetlenerek nasıl aştıysa Cumhur ittifakının 31 Mart seçimlerinde de aynı ruh ve birliktelik içinde başarıya ulaşacağını ifade eden MHP Başkanı Cahit Kamber, şöyle konuştu

”Zillet ittifakı boş durmuyor. Onun için bizler bu seçimde nefis yapmadan, nefisleri ayaklarımızın altına alarak, birbirimizle kenetlenerek tüm hesapları bozarak en güzel neticeyi alacağız. Başarmaktan başka çaremiz yok. Mevcut adayımızın sonuna kadar yanında olup gece gündüz demeden çalışarak en iyi neticeyi alacağız”

TABELALAR AYRI GÖNÜLLER BİR

AK Parti ilçe Başkanı Osman Atlı’da Kavak’ta ayrım yapmadan kimseyi ötekeleştirmeden çalışacaklarını belirterek “ Tabelalarımız, partilerimiz ayrı olabilir ama gönüllerimiz bir. El ele vereceğiz, birbirimizle kenetleneceğiz ülkemizin geleceği için çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez Kavak’ta kendisine görev verildiğini hatırlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da gösterilen güvene layık olmak için çalışacağını söyledi.  Kavak’ta AK Parti’nin oy oranını her seçimde artırdıklarını belirten Sarıcaoğlu,” Kavak’ta yüzde 48 oy ile göreve geldik bunu en son seçimde yüzde 74’e kadar ulaştırdık. Şimdi hedefimiz daha büyük Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz yüzde 80 oy oranını burada yakalayacak ve yeni dönemde çok daha güçlü bir biçimde daha büyük projelerimizle ilçemiz ve ülkemiz için çalışacağız” diye konuştu.

“adayimizin-arkasindayiz”.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.