ACAR:KADİR GECESİ MESAJI

ACAR:KADİR GECESİ MESAJI

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu gecenin kalplerin arınması ve İslam Aleminde manevi huzurun artmasında eşsiz bir fırsat sunduğunu belirtti.

A+A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, mesajında başta Samsun ve bölge insanı olmak üzere tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutladı. ACAR mesajında, "Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı, rahmet, bereket ve mağfireti bol olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz. Kuran-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin hepimize bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizi en güzel aya ve en güzel ayın da en güzel gecesine kavuşturduğu için Allah'a hamdolsun" dedi.

İslam coğrafyasındaki Müslümanlara yönelik şiddet ve katliamlara da değinen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, "Ramazan ayında da İslam coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Özellikle Ramazan ayı boyunca çocuk, kadın, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlamaktadır. Dünyanın her yerinde zor durumda bulunan kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için bu mübarek gecede bol bol dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bafra’lı hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemize, tüm İslam Alemi'ne ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.