Acar;Dur Durak Bilmiyor"

Acar;Dur Durak Bilmiyor"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, seçim çalışmalarını dün Bafra'nın Dededağ köyünde devam etti.

A+A-

Gün içinde Bafra’ da AVM yi ziyaret edip esnaflarla sohbet eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, iftardan sonra Dededağ köyü halkıyla bir araya geldi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, AVM esnafının ve Dededağ köyü halkının nabzını tuttu.

Esnaf ve vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, “ Bafra’da esnaf ve vatandaşlarımız ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Halkımızdan aldığımız güç ve inançla her geçen gün Güneşe doğru yürüyoruz.”  Dedi.

Gittiği her yerde Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler hakkında vatandaşlarla fikir ve gönül alışverişinde bulundu.

Esnafların ve köy halkının göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden ACAR, ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

24 Haziran seçimlerinin hem Türkiye hem de Samsun’un  geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını vurgulayan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, mevcut hükümetin sistemiyle vatandaşın özgürlüğünün ve ülkenin adalet sisteminin tehlikede olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR konuşmasını şöyle sonlandırdı.

“ Türkiye’de yeniden istikrar, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 24 Haziran’da gereken cevabı sandıkları patlatarak el birliği ile vereceğiz  “ dedi.

HABER:İYİ PARTİ BASIN BÜROSU

huseyin-acar-durmuyor-2.jpghuseyin-acar-durmuyor-6.jpghuseyin-acar-durmuyor-21.jpghuseyin-acar-durmuyor1.jpghuseyin-acar-durmuyor3.jpgiyi-parti-samsun-milletvekili-adayi-huseyin-acar,-secim-calismalarini-dun-bafra’nin-dededag-koyunde-devam-etti..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.