Acar Çalışmalarına Devam ediyor

Acar Çalışmalarına Devam ediyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, dün, teşkilat mensupları ve partililer ile Örencik, Şeyhulaş ve Gazibey mahallelerini ziyaret etti.

A+A-

27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimine bir an olsun tempo düşürmeden devam eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Örencik, Şeyhulaş ve Gazibey mahallelerini gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Gittiği her yerde sevgi ve coşkuyla karşılanan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, vatandaşlara Meral AKŞENER’in selamını iletti.

 

İktidara geldiklerinde  yapacakları projeleri anlatan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, ülkemizin iyi bir geleceği olması için seçmenlerin İYİ Parti’ye oy vererek destek olmasını istedi.

 

Gezi ve ziyaretlerini aralıksız sürdüren ACAR, vatandaşların Ramazan Bayramını da kutladı.

 

Ziyaretleri sırasında konuşma yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR :

 

“ 24 Haziran’da Seçim var. Ve o seçimde hem milletvekilleri hem de Cumhurbaşkanı seçilecek. Seçimleri alelacele öne aldılar. Bunun sebebi ise İYİ Parti’nin kurulmasıdır. Bizi devre dışı bırakmak için hile yapanlar şimdi çaresiz durumdalar. Kimse bizim kadar çalışmıyor. 25 Haziran sabahı Güneş, sadece İYİlerin üzerine doğacak. “ dedi.

acar-calismalarina-devam-ediyor-3.jpgacar-calismalarina-devam-ediyor-2.jpgacar-calismalarina-devam-ediyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.