8 Maçlık hasret sona erecek mi?

8 Maçlık hasret sona erecek mi?

PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor ve Karşıyaka Pazar günü 40. randevuya çıkacak. Maçı kazanan takım, 8 maçlık galibiyet hasretine son verecek.

A+A-

PTT 1. Lig’in son Play-off finalisti Samsunspor ile ligin en pahalı takımlarından biri olan Karşıyaka alt sıralardan kurtulmak için Pazar günü Samsun’da karşı karşıya gelecek.
Daha önce 39 kez birbiriyle karşılaşan bu iki takımın mücadelelerinde kırmızı-beyazlıların 17 galibiyeti, Karşıyaka’nın ise 15 galibiyeti bulunuyor. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasından oynanan resmi müsabakalarda Samsunspor rakip filelere 45 gol gönderirken, Karşıyaka ise Samsunspor filelerine 38 gol atabildi.
Samsun’da oynanan 18 karşılaşmada ev sahibi Samsunspor’un 10 galibiyeti bulunurken, Karşıyaka ise deplasmanda 5 kez kazanabildi. Samsun'da oynanan 3 maç eşitlik ile sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Samsunspor, rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

2 TAKIM DA 8 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Pazar günü oynanacak karşılaşma ile sahadan galip ayrılan takım olursa galibiyet hasretine son vermiş olacak. Samsunspor ve Karşıyaka son 8 maçtır ligde maç kazanamıyor. Samsunspor 8 maçta 1 gol atıp 3 beraberlik ile 3 puan toplayabilirken, Karşıyaka ise son 8 karşılaşmada 4 gol atıp, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile hanesine 1 puan yazdırabildi. Karşıyaka üst üste son 5 maçını da kaybederken, Samsunspor ise son 2 maçını kaybetti.
Karşılaşma öncesinde Samsunspor topladığı 22 puanla 12. sırada bulunurken, Karşıyaka ise topladığı 13 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.