3. Sene-i Devriyen kutlu olsun

3. Sene-i Devriyen kutlu olsun

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin 3. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

 Göksel, “Vatanına, Milletine ve Bayrağına âşık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 51.79 ile Cumhurbaşkanı seçildiği 10 Ağustos 2014 tarihinden bu güne tam 3 yıl geçti. Milletiyle birlikte olmayı bir hayat biçimi haline getiren, milletin oylarıyla işbaşına gelen seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı şükran borçluyuz. Ezilenlerin, mazlumların gür sesi olan Recep Tayyip Erdoğan, yürüttüğü iç ve dış politika sayesinde dünya üzerinde barışın öncüsü ve timsali olmuştur.

 

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 14 Ağustos 2001 yılında kurduğu AK Parti Hareketi, Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir. Siyasal, ekonomik, kültürel, sağlık, spor, bilim, teknoloji, ulaşım ve birçok alanda yapılan reformlar, ülkemizin refah seviyesinin yükselmesine ve Türkiye’nin birçok hedefe emin adımlarla koşmasına katkı sağlamıştır. Siyasi yaşamı boyunca Türkiye’ye yaptığı hizmetlerle milletin gönlüne giren Recep Tayyip Erdoğan’ın daima bu millete, ülkemize ve mazlumlara hizmet edeceğinden şüphemiz yoktur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’nin neferleri olarak, onun yolundan yürümeye devam edeceğiz.

 

‘Türkiye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir’ sözleri, Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesine ve milletine olan sevdasının en önemli göstergesidir. 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlere karşı milletiyle birlikte dimdik duran Cumhurbaşkanımız, dünya üzerindeki mazlum milletlere de örnek olmuştur. Ülkesi ve milleti için verdiği mücadele tarihe altın harflerle işlenecektir. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucu ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, milletten emanet aldığı görevini layıkıyla yerine getirdiği için AK Parti Samsun Teşkilatları olarak kendisine müteşekkir olduğumuzu ifade ederim.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.