29 EKİM SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

29 EKİM SAMSUN BİRİNCİSİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle,

A+A-

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğine Samsun´un 17 ilçesinde bulunan 132 okuldan 1 ve 9 sınıf arasında toplam 1.710 öğrenci katılıyor. Samsun Bulvar AVM bahçesinde 16 Nisan 2014 tarihinde başlayan yarışmalar iki gün sürecek.

16 Nisan 2014 tarihinde yapılan yarışmalara ilkokul birinci ve ikinci sınıflar Bafra şampiyonu olan iki sınıfımızın takımıyla öğrencilerimiz katıldılar. 

İlkokul 1. sınıflar arasında yapılan El Değdirerek Bayrak Koşusu yarışmalarında ilçemizi temsil eden okulumuz 1/I Sınıfı öğrencilerinden oluşan okul takımımız 17 takım içerinden Samsun beşincisi oldu.

İlkokul 2. Sınıflar arasında yapılan Dairesel Bayrak Koşusu yarışmalarında ilçemizi temsil eden okulumuz 2/I Sınıfı öğrencilerinden oluşan okul takımımız çok güzel bir yarışma çıkartarak Samsun birincisi oldu. 

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, yarışmaların bir bölümünü de izleyen Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri ÇOBANOĞLU, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi. 

Samsun Şampiyonu olan okulumuz 2/I sınıfı öğrencilerine ödülleri Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer OKUYUCU tarafından verildi.

Yarışmalara katılan tüm öğrenciler ödüllendirilerek öğrencilere madalya ve tişört dağıtıldı. Ayrıca öğrencilerin yemek ihtiyaçları da karşılandı.

Öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri okulda düzenlenen törende dağıtıldı. Okul Müdürü Baattin AKÇA, "Öğrencilerimiz Samsun´da yapılan yarışmalarda ilçemizi ve okulumuzu çok güzel bir şekilde temsil etmişlerdir. Samsun merkez ve tüm ilçelerinin katıldığı yarışmalarda Samsun birincisi olan 2/I sınıfı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Mehmet Nuri HAVUZ´u tebrik ediyorum. Ayrıca çok güzel bir yarışma çıkartmasına rağmen Samsun beşincisi olan 1/I sınıfı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Tuğba ERDURAN´ı da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.